Hoofdmenu

Innotec EasyFit draadverbinder dik

Artikelnummer: 954 Categorieën: ,

 1,95

Innotec EasyFit begrenzingsdraad connector

Beschrijving

Perfecte draadverbinder om de begrenzingdraad of begeleidingsdraad van de Husqvarna Automower® of andere robotmaaiers te repareren of aan te passen. Deze EasyFit connector maakt een perfecte waterdichte verbinding die lang stand zal houden in de grond.

De mantel van de draad wordt +/- 1 cm afgestript, de draad wordt in de EasyFit connector geschoven zodat de draden elkaar mooi overlappen en de mantel van de draad voorbij de rode ring van de connector is. Door de connector te verwarmen met een vlam of een andere warmtebron zal de huls van de connector zich strak om de mantel van de kabel krimpen en zich ook nog eens hechten aan de mantel. De tinnen kern in de huls zal zich vloeien in de kern van de draad zodat een perfecte elektrische geleiding plaatsvindt.

Als de kabel in de grond door beschadiging geoxideerd is geraakt is het verstandig deze zover weg te halen dat de kern weer ongeoxideerd is, door een nieuw stuk kabel met 2 connectoren tussen de bestaande begrenzingkabel te maken zal de begrenzinglus weer betrouwbaar zijn.

Specificaties:
Binnenmaat 4,5 naar 1,8mm
Geschikt voor begrenzingskabel 4,5mm of dunner

Deze connector is geschikt voor de dikke Automower® kabel die op rollen van 500mtr. worden geleverd!!

Prijs is per stuk!

Extra informatie

EAN-code

Bijlagen

Wellicht ook interessant
Accessoires voor Innotec EasyFit draadverbinder dik