Hoofdmenu

Onderhoud aanmelden

In de winterperiode wanneer er niet meer gemaaid wordt houden wij ons bezig met het onderhouden van diverse tuinmachines, om uw machine ook weer het volgende seizoen optimaal te laten functioneren en deze in topconditie te houden. Door het invullen van de onderstaande vragenlijst wordt het halen en brengen door ons verzorgd, u krijgt tijdig van tevoren telefonisch bericht wanneer wij langs komen om uw machine(s) te halen. Het is belangrijk voor ons dat u zich tijdig aanmeldt zodat wij de routes zo efficient mogelijk kunnen indelen. Wij beginnen met de onderhoudsbeurten wanneer het maaiseizoen is beeingdigd, door de grote hoeveelheid onderhoudsbeurten die wij uitvoeren is het wel mogelijk dat uw machine(s) pas in het voorjaar in aanmerking komen, dus meldt u zich tijdig aan.
Zou u zo vriendelijk willen zijn om een telefoonnummer of meerdere telefoonummers op te geven waarop u het beste te bereiken bent?
 
Aangezien wij heel erg veel onderhoudsbeurten uitvoeren betekend dit ook dat wij met 2 auto’s rijden om u machines te halen en brengen, dit vergt heel veel planning en daarom is het voor ons van groot belang dat wij u kunnen bereiken!
 

Extra info:

Doordat wij een heel groot aantal aanmeldingen hebben ontvangen in 2023 zijn wij genoodzaakt om eerst alle machines van onderhoud te voorzien die voor 1 januari 2024 zijn aangemeld, alle onderhoudsaanmeldingen die wij krijgen na 31 december 2023 gaan wij uitvoeren nadat alle aanmeldingen voor 1 januari 2024 zijn uitgevoerd.
 
De stand van zaken op 31 december zijn als volgt:
 
-Aangemelde adressen waar wij nog 1 of meerdere machines moeten halen: 371
 
-Adressen waarvan de machine(s) gehaald zijn en onderhoud nog uitgevoerd moet worden: 85
 
-Adressen waarvan het onderhoud gereed is maar nog retour moet worden gebracht: 113
 
-Adressen waarvan wij het onderhoud uitgevoerd hebben en retour hebben gebracht: 139
 
Door de drukte zijn wij onszelf verplicht om onze vaste klantengroep eerst voorrang te geven, wat betekend dat nieuwe klanten of bestaande klanten met elders gekochte machines niet direct in behandeling kunnen nemen. Wel kunnen wij uiteraard deze machines repareren/ in onderhoud nemen maar pas zodra wij klaar zijn met ons vaste klantenbestand en hier tijd voor hebben.
 
Wij hopen op uw begrip, wij kunnen helaas ook niet meer dan werken.