Hoofdmenu

Husqvarna Combi 132X Hydro

 5.519,00

Husqvarna CombiTurf 132cm mulchmaaidek voor Husqvarna P 520D en P525D zitmaaier

Beschrijving

Het professionele CombiTurf-mulch maaidek is een mulching maaidek die het gemaaide gras verhakseld zodat het terugvalt tussen het gazon, hierdoor bemest u uw gazon terwijl u maait en u bespaard tijd en afval omdat u geen volle grasopvangbakken hoeft te legen. Het maaidek is super eenvoudig open te klappen zodat de onderkant goed valt te reinigen, ook kan dit maaidek ingezet worden als achterlosser door de Combi-plaat eenvoudig te verwijderen.
Het maaidek heeft 3 messen die in een v-vorm geplaatst zijn met het middelste mes voor de buitenste messen, deze messen draaien onafhankelijk van elkaar waardoor er veel minder kans is op schade na het raken van obstakels met draaiende messen.
Doordat het maaidek aan de voorzijde gemonteerd zit wordt het gras niet plat gereden alvorens het gemaaid wordt tevens nemen hulpveren het gewicht van de steunwielen van het maaidek weg en kunnen de steunwielen zwenken zodat deze zo min mogelijk spoorvorming geven. Het maaidek wordt cardan aangedreven en heeft een robuuste v-snaar aandrijving over de 3 messen voor extreme betrouwbaarheid. Het verstellen van de maaihoogte gaat hydraulisch waardoor afstappen en verstellen van de 3-punten niet meer nodig is, de hydraulische kit die als accessoire leverbaar is voor de P520 en P525 is noodzakelijk.

Specificaties:
-3 messen
-Maaibreedte 132Cm
-Snelkoppeling voor frontaanbouw
-Luchtbanden voor
-Hydraulische maaihoogte verstelling

Passend aan:
-Husqvarna P 520D
-Husqvarna P 525D
-Husqvarna P 520DX
-Husqvarna P 525DX

Extra informatie

EAN-code

7392930284890

Aandrijving

V-snaar + cardan

Snelheid, min-max

25 – 127 mm

Maai methode

Mulch-Cirkelmaaier

Maaibreedte

132 cm

Maaihoogte, min-max

25 – 127 mm

Wellicht ook interessant
Accessoires voor Husqvarna Combi 132X Hydro