Hoofdmenu

Husqvarna CombiTurf 103

 1.889,00

Husqvarna CombiTurf 103cm mulchmaaidek voor Husqvarna P 524 zitmaaier

Beschrijving

Het professionele CombiTurf-mulch maaidek is een mulching maaidek die het gemaaide gras verhakseld zodat het terugvalt tussen het gazon, hierdoor bemest u uw gazon terwijl u maait en u bespaard tijd en afval omdat u geen volle grasopvangbakken hoeft te legen. Het maaidek is super eenvoudig open te klappen zodat de onderkant goed valt te reinigen, ook kan dit maaidek ingezet worden als achterlosser door de Combi-plaat eenvoudig te verwijderen.
Het maaidek heeft 3 messen die in een v-vorm geplaatst zijn met het middelste mes voor de buitenste messen, deze messen draaien onafhankelijk van elkaar waardoor er veel minder kans is op schade na het raken van obstakels met draaiende messen. Het bijkomende voordeel van het systeem met 3 messen ten opzichte van een maaidek met 2 grotere messen is dat het systeem met 3 messen veel minder vermogen vraagt van de motor.
Doordat het maaidek aan de voorzijde gemonteerd zit wordt het gras niet plat gereden alvorens het gemaaid wordt tevens nemen hulpveren het gewicht van de steunwielen van het maaidek weg en kunnen de steunwielen zwenken zodat deze zo min mogelijk spoorvorming geven.

Specificaties:
-3 messen
-Maaibreedte 103Cm
-Totale breedte 108Cm
-Snelkoppeling voor frontaanbouw

Passend aan:
-Husqvarna P 524

Extra informatie

EAN-code

7391736265430

Merk

Husqvarna

Aandrijving

V-snaar

Snelheid, min-max

25 – 75 mm

Maai methode

Mulch-Cirkelmaaier

Maaibreedte

112 cm

Maaihoogte, min-max

25 – 75 mm

Wellicht ook interessant
Accessoires voor Husqvarna CombiTurf 103