Hoofdmenu

Husqvarna Combi 103 RC

 1.549,01

Husqvarna Combi 103 maaidek voor Rider Collect

Beschrijving

Het Combi-mulch maaidek is een opvang en mulching maaidek voor de Rider Collect zitmaaier. Met dit maaidek wordt het gemaaide gras verhakseld zodat het terugvalt tussen het gazon wanneer de transportvijzel niet is ingeschakeld, hierdoor bemest u uw gazon terwijl u maait en u bespaard tijd en afval omdat u geen volle grasopvangbakken hoeft te legen. Het maaidek is super eenvoudig open te klappen zodat de onderkant goed valt te reinigen.

Het maaidek heeft 3 messen die in een v-vorm geplaatst zijn met het middelste mes voor de buitenste messen, deze messen draaien onafhankelijk van elkaar waardoor er veel minder kans is op schade na het raken van obstakels met draaiende messen. Het bijkomende voordeel van het systeem met 3 messen ten opzichte van een maaidek met 2 grotere messen is dat het systeem met 3 messen veel minder vermogen vraagt van de motor.
Doordat het maaidek aan de voorzijde gemonteerd zit wordt het gras niet plat gereden alvorens het gemaaid wordt tevens nemen hulpveren het gewicht van de steunwielen van het maaidek weg zodat deze zo min mogelijk spoorvorming geven.

Specificaties:
-Zwenkwielen
-3 messen
-Maaibereedte 103Cm
-Totale breedte 109Cm
-Snelkoppeling voor frontaanbouw

Passend aan:
-Husqvarna Rider RC 318T
-Husqvarna Rider RC 320Ts AWD

Extra informatie

EAN-code

7392930284852

Merk

Husqvarna

Aandrijving

V-snaar

Snelheid, min-max

25 – 75 mm

Maai methode

Opvang / Mulch-Cirkelmaaier

Maaibreedte

103 cm

Maaihoogte, min-max

25 – 75 mm

Wellicht ook interessant
Accessoires voor Husqvarna Combi 103 RC