Hoofdmenu

Husqvarna 545RXT

Artikelnummer: 967176704 Categorieën: ,

 1.399,00

Husqvarna 545 RXT zware professionele bosmaaier met AutoTune en Balance XT draaggordel

Beschrijving

Professionele zware bosmaaier “made in Sweden”, uitgevoerd met brandstof opvoerpomp voor makkelijke koude start. De speciale Husqvarna X-Torq®2-takt motor combineert een licht gewicht met een hoog vermogen en een zeer laag brandstofverbruik. De Auto Tune elektronisch geregelde carburateur zorgt voor een optimale carburateurinstelling onder alle verschillende omstandigheden zoals temperatuursverschillen, hoogte verschillen, vervuiling van het luchtfilter, brandstofverschillen en luchtvochtigheid. Zeer eenvoudig te starten tijdens de koude start, brandstof opvoeren door de opvoerpomp te bedienen, startknop indrukken en aan het startkoord trekken, de motor zal aanslaan en u kunt aan het werk.

De bosmaaier draagt u met de gordel en u bedient de bosmaaier met het stuur voor een comfortabel langdurig gebruik. Het stuur staat verhoogt op de bosmaaier, hierdoor heeft u meer beenruimte tijdens het werken met de bosmaaier, vooral als u op hellingen werkt. De koker waar stuur en het ophangoog van de draaggordel op zijn gemonteerd is zeer goed trillingsgedempt, tevens is dit ophangoog verstelbaar voor een goede balans van de bosmaaier. De Husqvarna T45x Tap ’n Go trimmerkop verlengd het trimmerdraad zeer gemakkelijk door de trimmerkop tegen de grond te drukken zo dat u niet hoeft te stoppen, het opnieuw vullen met trimmerdraad is eveneens zeer eenvoudig. Het bijgeleverde 3-tands slagmes kan gemonteerd als er geen obstakels zijn zodat u sneller kunt werken. Deze bosmaaier wordt geleverd met 2 specifieke beschermkappen voor de trimmerkop en het slagmes, deze zijn snel verwisselbaar en perfect gevormd.

Met zeer geavanceerd en comfortabele Balance XT schouder- en heupgordel, deze draaggordel verdeelt het meeste gewicht over de heupen waardoor uw rug minder belast wordt, de hoogte van de schoudergordel is instelbaar op de achterplaat voor een perfecte pasvorm, tevens is dit punt scharnierend waardoor ook tijdens maaien van hellingen het gewicht over de schouders verdeelt blijft, ook heeft deze draaggordel een beschermplaat tussen uw been en de machine.

Specificaties:
-Brandstof opvoerpomp
-AutoTune
-T45x Tap ’n Go trimmerkop, 2 draden
-Dikte trimmerdraad 2,7-3,0mm
-Multi 300-3 (3-tands slagmes 300mm)
-Rechte aluminium steel
-Verstelbaar stuur met dubbele Soft Grip handgrepen
-Verhoogt stuur
-Trillingsgedempt stuur
-Verstelbaar ophangoog draaggordel
-Balance XT dubbele schouder en heup draaggordel
-Tandwieloverbrenging
-2 Beschermkappen
-LowVib®
-Gewicht 8.6kg

Extra informatie

EAN-code

7392930886278

Merk

Husqvarna

Motor fabrikant

Husqvarna

Naam motor

2-Takt X-TORQ AutoTune

Cilinderinhoud

45,7 cm³ / 2.2kw =3.0 pk

Brandstofcapaciteit

1,0 Ltr.

Maai methode

Trimmerkop T45x + mes

Wellicht ook interessant
Accessoires voor Husqvarna 545RXT