Hoofdmenu

Honda HRX 537 VY

Artikelnummer: HRX537CVY Categorieën: ,

 1.699,00

Honda HRX 537 VY motorgazonmaaier met kunststof chassis en meskoppeling, zelfrijdend

Beschrijving

Zeer hoogwaardige gazonmaaier met een zeer sterk kunststof polystrong chassis dat niet aan corrosie onderhevig is, kortom kwaliteit zoals u van Honda gewend bent!

Uitgevoerd met:
-Kogelgelagerde wielen
-Rotostop® meskoppeling
-Gewicht 43.8kg
-Vangzak 76L
-Versamow®
-Automatische choke

Uitgevoerd met Honda Smart Drive® rij-aandrijving, deze aandrijving is d.m.v. van de duim of handpalm bedienbaar en de snelheid is traploos bedienbaar. Het Smart Drive® bedieningshendel is in 5 verschillende posities af te stellen voor een goed en comfortabel gebruik.

Uitgevoerd Versamow systeem waardoor u d.m.v. een hendel variabel kunt kiezen tussen opvangen en mulchen en alle standen daar tussenin.
Mulchen houdt in dat het gemaaide gras verhakseld wordt zodat het terugvalt tussen het gazon waardoor u uw gazon bemest en geen afval heeft

Door de Rotostop® meskoppeling blijft de motor draaien terwijl het mes onmiddelijk tot stilstand komt als u de hendel los laat! Zeer veilig en u hoeft niet telkens de motor opnieuw te starten na het ledigen van de vangzakZeer hoogwaardige gazonmaaier met een zeer sterk kunststof polystrong chassis dat niet aan corrosie onderhevig is, kortom kwaliteit zoals u van Honda gewend bent!!

Extra informatie

EAN-code
Motor fabrikant

Honda

Naam motor

GCVx 200 OHV

Cilinderinhoud

201 cm³ / 5.6 pk

Brandstofcapaciteit

0,91 Ltr.

Wielaandrijving

Zelfrijdend variabele snelheid

Snelheid, min-max

0 – 5,9 km/h

Maai methode

Cirkelmaaier

Maaibreedte

53 cm

Maaihoogte

7 standen per wiel

Maaihoogte, min-max

20 – 100 mm

Merk

Honda

Wellicht ook interessant
Accessoires voor Honda HRX 537 VY