Hoofdmenu

Husqvarna T540 XP II®

Artikelnummer: 970483912 Categorieën: ,

 949,00

Husqvarna T540XP II professionele snoeizaag met Auto-Tune

Beschrijving

Revolutionaire super professionele snoeizaag “made in Sweden”. Snoeizaag voor professioneel en veeleisend gebruik uitgevoerd met brandstof opvoerpomp voor makkelijke koude start.
Geleverd met 3 verschillende handgrepen voor de gashandgreep om deze snoeizaag passend te maken voor elk formaat hand voor optimale grip en comfort. XP® uitvoering houdt in dat deze motorzaag een hoge kettingsnelheid heeft, super snelle acceleratie heeft en een hoog vermogen levert, dit alles voor een zeer prettig en professioneel gebruik.
De speciale Husqvarna X-Torq® 2-takt motor combineert een licht gewicht met een hoog vermogen en een zeer laag brandstofverbruik. Zeer eenvoudig te onderhouden door kliksluiting op luchtfilterkap en luchtfilter. Zeer laag trillingsniveau doordat de motorzaag is opgehangen in stalen veren, samen met de wisselbare ergonomisch gevormde handvaten zorgt dit voor een zeer comfortabel gebruik. Met de kettingspanner aan de zijkant van het kettingdeksel maakt het spannen van de zaagketting zeer eenvoudig. Met Air Injection centrifugale luchtreiniging voor minder vervuiling van het luchtfilter.
De Auto Tune elektronisch geregelde carburateur zorgt voor een optimale carburateurinstelling onder alle verschillende omstandigheden zoals temperatuursverschillen, hoogte verschillen, vervuiling van het luchtfilter, brandstofverschillen en luchtvochtigheid

Specificaties:
-Zaagbladlengte 30cm
-Kettingtype 3/8″ Mini 1.3
-Magnesium carter
-X-Torq®
-Auto Tune
-Brandstof opvoerpomp
-Kettingspanner aan de zijkant
-Kettingrem
-Air Injection
-Kliksluiting filterkap
-Instelbare oliepomp
-Kettingsnelheid bij max. vermogen 19,4 m/s
-Gewicht: 3,7 kg zonder zaagblad en ketting

Bovenstaande zaagbladlengte en kettingtype is standaard, dit is naar wens anders uitvoerbaar, mogelijkheid is:
-Zaagbladlengte: 30-40cm
-3/8″ Mini zaagketting

Extra informatie

EAN-code

7392930543010

Merk

Husqvarna

Motor fabrikant

Husqvarna

Naam motor

2-Takt XP® X-TORQ

Cilinderinhoud

37,7 cm³ / 1.8kw =2.4 pk

Brandstofcapaciteit

0,34 Ltr.

Wellicht ook interessant
Accessoires voor Husqvarna T540 XP II®