Hoofdmenu

Husqvarna 550 XP® Mark II Auto Tune

Artikelnummer: 967690835 Categorieën: ,

 1.098,99

Husqvarna 550 XP Mark II Auto Tune super professionele motorkettingzaag

Beschrijving

Super professionele motorkettingzaag “made in Sweden” de 2e generatie 545 kettingzaag. Motorkettingzaag voor professioneel en veeleisend gebruik uitgevoerd met brandstof opvoerpomp voor makkelijke koude start. XP®uitvoering houdt in dat deze motorzaag een hoge kettingsnelheid heeft, super snelle acceleratie heeft en een hoog vermogen levert, dit alles voor een zeer prettig en professioneel gebruik. De uiterste compacte en lage bouwwijze resulteert in een zeer compact uitgevoerde beugelhandgreep wat deze zaag zeer handelbaar maakt, als u deze motorzaag vergelijkt met gelijkwaardige concurrerende modellen zult u zien dat deze veel smaller en lager is.
Zeer laag trillingsniveau doordat de motorzaag is opgehangen in stalen veren, samen met de ergonomisch gevormde handvaten zorgt dit voor een zeer comfortabel gebruik. De speciale Husqvarna X-Torq®2-takt motor combineert een licht gewicht met een hoog vermogen en een zeer laag brandstofverbruik. Zeer eenvoudig te onderhouden door kliksluiting op cilinderkap en luchtfilter. Met de kettingspanner aan de zijkant van het kettingdeksel maakt het spannen van de zaagketting zeer eenvoudig. Met Air Injection centrifugale luchtreiniging voor minder vervuiling van het luchtfilter.
De Auto Tune elektronisch geregelde carburateur zorgt voor een optimale carburateurinstelling onder alle verschillende omstandigheden zoals temperatuursverschillen, hoogte verschillen, vervuiling van het luchtfilter, brandstofverschillen en luchtvochtigheid. RevBoost herkent automatisch snoeiwerkzaamheden, wanneer telkens kortstondig het maximale toerental wordt bereikt zal de motorzaag een hoger maximaal toerental draaien dan wanneer lange periodes volgas wordt gezaagd.

Specificaties:
-Zaagbladlengte 38cm
-Kettingtype .325″ 1.5
-Magnesium carter
-X-Torq®
-Auto Tune
-RevBoost
-Brandstof opvoerpomp
-Kettingspanner aan de zijkant
-Kettingrem
-Air Injection
-Kliksluiting cilinderkap
-Instelbare oliepomp
-Kettingsnelheid bij max. vermogen 19,6 m/s
-Gewicht: 5,3 kg zonder zaagblad en ketting

Bovenstaande zaagbladlengte en kettingtype is standaard, dit is naar wens anders uitvoerbaar, mogelijkheid is:
-Zaagbladlengte: 33-50cm
-.325″ of 3/8″ zaagketting

Extra informatie

EAN-code

7391736513227

Merk

Husqvarna

Motor fabrikant

Husqvarna

Naam motor

2-Takt XP® X-TORQ

Cilinderinhoud

50,1 cm³ / 3.0kw =4.1 pk

Brandstofcapaciteit

0,53 Ltr.

Maaibreedte

38 cm

Wellicht ook interessant
Accessoires voor Husqvarna 550 XP® Mark II Auto Tune