Hoofdmenu

Husqvarna 562 XPG® Auto Tune 45Cm

Artikelnummer: 970502238 Categorieën: ,

 1.379,00

Husqvarna 562 XP Auto Tune super professionele motorkettingzaag met handgreepverwarming en 45cm zaagblad

Beschrijving

Super professionele motorkettingzaag “made in Sweden”. Motorkettingzaag voor professioneel en veeleisend gebruik uitgevoerd met brandstof opvoerpomp voor makkelijke koude start. XP®uitvoering houdt in dat deze motorzaag een hoge kettingsnelheid heeft, super snelle acceleratie heeft en een hoog vermogen levert, dit alles voor een zeer prettig en professioneel gebruik. De uiterste compacte en lage bouwwijze resulteert in een zeer compact uitgevoerde beugelhandgreep wat deze zaag zeer handelbaar maakt, als u deze motorzaag vergelijkt met gelijkwaardige concurrerende modellen zult u zien dat deze veel smaller en lager is.
Zeer laag trillingsniveau doordat de motorzaag is opgehangen in stalen veren, samen met de ergonomisch gevormde handvaten zorgt dit voor een zeer comfortabel gebruik. De speciale Husqvarna X-Torq®2-takt motor combineert een licht gewicht met een hoog vermogen en een zeer laag brandstofverbruik. Zeer eenvoudig te onderhouden door kliksluiting op cilinderkap en luchtfilter. Met de kettingspanner aan de zijkant van het kettingdeksel maakt het spannen van de zaagketting zeer eenvoudig. Met Air Injection centrifugale luchtreiniging voor minder vervuiling van het luchtfilter.
De Auto Tune elektronisch geregelde carburateur zorgt voor een optimale carburateurinstelling onder alle verschillende omstandigheden zoals temperatuursverschillen, hoogte verschillen, vervuiling van het luchtfilter, brandstofverschillen en luchtvochtigheid. RevBoost herkent automatisch snoeiwerkzaamheden, wanneer telkens kortstondig het maximale toerental wordt bereikt zal de motorzaag een hoger maximaal toerental draaien dan wanneer lange periodes volgas wordt gezaagd.
Uitgevoerd met handgreepverwarming voor het zagen in koude omstandigheden ter voorkoming van gevoelloze vingers.

Dit is dezelfde motorkettingzaag als de Husqvarna 560 XPG®echter heeft deze zaag grotere blad aansluiting voor grotere zaagbladen.

Specificaties:
-Zaagbladlengte 45cm
-Kettingtype 3/8″ 1.5
-Magnesium carter
-Handgreepverwarming
-X-Torq®
-Auto Tune
-RevBoost
-Brandstof opvoerpomp
-Kettingspanner aan de zijkant
-Kettingrem
-Air Injection
-Kliksluiting cilinderkap
-Instelbare oliepomp
-Kettingsnelheid bij max. vermogen 21,4 m/s
-Gewicht: 5,8 kg zonder zaagblad en ketting

Bovenstaande zaagbladlengte en kettingtype is standaard, dit is naar wens anders uitvoerbaar, mogelijkheid is:
-Zaagbladlengte: 38-70cm
-3/8″ zaagketting

Extra informatie

EAN-code

7392930640382

Motor fabrikant

Husqvarna

Naam motor

2-Takt XP® X-TORQ

Cilinderinhoud

59,8 cm³ / 3.5kw =4.8 pk

Brandstofcapaciteit

0,65 Ltr.

Maaibreedte

45 cm

Wellicht ook interessant
Accessoires voor Husqvarna 562 XPG® Auto Tune 45Cm