Hoofdmenu

Husqvarna Automower® 105

Artikelnummer: 967645412 Categorie:

 999,00

Husqvarna Automower 105 volautomatische robotgazonmaaier in grijze kleurstelling

Beschrijving

Husqvarna Automower® 105

Eenvoudig te installeren volautomatische grasmaaier, zowel het opladen als het maaien gebeurt volledig automatisch, perfect geschikt voor gazons met een maximale oppervlakte tot 500m2. Instellingen zijn zeer eenvoudig en zorgen ervoor dat de grasmaaier optimaal en volledig naar uw wens kan functioneren.

De Husqvarna Automower® maait elke dag tenzij u anders ingeeft, dit geeft constant een zeer mooi egaal maaibeeld en door het beperkte gewicht en het willekeurige rij-patroon zal er nagenoeg geen spoorvorming in uw gazon optreden. De Automower® doet ook geruisloos zijn werk zodat het ook geen enkel probleem is dat deze continu maait.

Het laadstation heeft 2 functies, de eerste functie is het opladen van de Automower® en de tweede functie is het voorzien van signaal op de begrenzingdraad. De begrenzingdraad wordt om het gazon heen gelegd als afbakening van het terrein, de Automower® zal hier binnen blijven. Ook kunnen objecten binnen het gazon, zoals perken, vijver, terras etc. worden afgebakend met deze begrenzingdraad zodat de Automower® de objecten zal mijden.

Naast de begrenzingdraad heeft deze installatie ook een begeleidingsdraad, deze begeleidingsdraad loopt vanaf het laadstation naar een door u gekozen punt aan de begrenzingdraad. Deze begeleidingsdraad zorgt er voor dat de Automower® zijn laadstation terug kan vinden om automatisch weer te gaan opladen. Ook kan de Automower® ingesteld worden om een bepaalde afstand, die door u ingegeven wordt, langs deze draad te rijden alvorens hij gaat starten, dit geeft de mogelijkheid om een moeilijk bereikbaar gedeelte van uw gazon ook regelmatig te laten maaien.

Hellingen tot wel 25% en oneffenheden zijn geen probleem voor deze Husqvarna Automower®, 2 smalle doorgangen vanaf +/- 130 cm is ook geen probleem de begeleidingsdraad moet hier wel gebruikt worden om de Automower® hier doorheen te loodsen. Zijn er meer dan 2 smalle doorgangen dan is het beter te kiezen voor 1 van de grotere modellen Husqvarna Automower®.

Weer of geen weer de Husqvarna Automower® kan altijd maaien zelfs in de stromende regen is dit geen probleem, het maairesultaat is dan nog steeds zeer goed omdat de Automower® slechts een klein deel van de grassprieten “knipt” zal er geen afval zichtbaar zijn.

Pincode beveiliging zorgt ervoor dat de Automower® onbeheerd achtergelaten kan worden. In het geval dat iemand de Automower probeert te stelen, dan wordt Automower volledig waardeloos omdat de Automower® om een pincode vraagt en alarm geeft.

Specificaties:
-Max. capaciteit: +/- 600 m2 (+/- 20% afhankelijk van terreinsituatie)
-Capaciteit per uur: +/- 43 m2
-Maaihoogte instelbaar 2-5 cm
-Gewicht: 7.0 kg
-Laadstation 230V lichtnet via 28V transformator
-Accucapaciteit 2,1 Ah
-Laadtijd +/- 90 min
-Maaitijd na 1 lading +/- 50 min
-Messenschijf met 3 messen
-Skidplaat onder messenschijf
-Li-Ion accu
-Koolborstelloze wielmotoren
-Koolborstelloze maaimotor
-Toetsenbord met 15 toetsen
-LCD scherm met pictogrammen en Nederlandse taal
-Automower® LxBxH: 55x39x25 cm
-Timer instelbaar op dag en tijd
-Pincode beveiliging
-Kan 14 uur 7 dagen per week maaien!
-Stroomverbruik 20W
-Maandelijks energieverbruik bij 600 m2 is 4,5kWh
-Gemeten geluidsniveau 58 dB(A)
-Gegarandeerd geluidsniveau: 61 dB(A)
-Gewicht 6,7kg

Wordt geleverd met:
-Automower®
-Laadstation
-Transformator
-6 extra mesjes

Instelmogelijkheden:
-Dagtimer met 2 start/stop tijden (tijden in te geven wanneer te maaien en te stoppen met maaien)
-Weektimer (dagen in te geven wanneer te maaien)
-Afstand ingeefbaar in meters voor het op afstand starten (vrij aantal meters in te geven)
-2X Aandeel ingeefbaar voor het op afstand starten (nooit/zelden/middel/vaak/altijd)
-Begeleidingsbreedte ingeefbaar (smal/middel/breed) hoe dicht de machine op de begeleidingdraad rijdt, om spoorvorming te voorkomen is dit het beste deze zo breed mogelijk in te stellen, echter om door een smalle doorgang te kunnen rijden kan het noodzakelijk zijn om de begeleidingsbreedte smaller in te stellen.
-Veiligheidsniveau van de Automower®
-Pincode (4-cijferig naar eigen keuze)
-Taal instelling
-Tijd / dag instelling

Deze Automower® kan ook door ons geïnstalleerd worden!

De draad leggen wij verdiept onder de graszode zodat de kans op draadbreuk tot een minimum beperkt blijft en verticuteren geen problemen geeft.

Weet u niet zeker of deze Husqvarna Automower® ook voor uw tuin geschikt is, neem dan contact met ons op, wij informeren u graag!!!

Extra informatie

EAN-code

7391736288583

Merk

Husqvarna

Motor fabrikant

Elektro

Naam motor

18V borsteloze motor

Wielaandrijving

2X 18V borsteloze motor

Snelheid, min-max

20 – 50 mm

Maai methode

Mulch-Cirkelmaaier

Maaibreedte

17 cm

Maaihoogte

Traploos instelbaar

Maaihoogte, min-max

20 – 50 mm

Videos

Bijlagen

Wellicht ook interessant
Accessoires voor Husqvarna Automower® 105