Hoofdmenu

Husqvarna TC 138

Artikelnummer: 960510200 Categorieën: , ,

 3.499,01

Husqvarna TC 138 zitmaaier met grasopvang

Beschrijving

Eenvoudige wendbare zitmaaier met achteropvang

De hydrostatische transmissie laat zich bedienen door 2 voetpedalen die rechts geplaatst zijn, het voorste pedaal is voor voorwaarts rijden en het achterste pedaal is voor achterwaarts rijden. Dit maakt het zeer eenvoudig de machine vloeiend te laten versnellen, vertragen en te stoppen in beide rij-richtingen.

Alle bedieningselementen zitten makkelijk bereikbaar op het dashboard en aan de rechter- en linkerzijde van de bestuurders positie. Het maaidek laat zich eenvoudig zakken met de hendel aan linkerzijde van de bestuurderspositie tegelijkertijd kan hiermee de maaihoogte ingesteld worden. Op het dashboard kan met een hendel de messen worden ingeschakeld evenals het starten en stoppen van de machine en het selecteren van het juiste motortoerental. Onder de motorkap bevind zich de brandstoftank die zich dankzij de grote vulopening makkelijk laat vullen. Het “Step Through” chassis, vlakke vloer tussen stuurconsole en zitting, zorgt voor een makkelijke op- en afstap van de machine.

Het maaidek heeft 2 messen die het gras probleemloos via de uitwerkoker in de vangbak werpt, het maaidek is gepoedercoat en aan de rand versterkt voor extra bescherming tegen obstakels. De messen zijn diagonaal geplaatst zodat ze onafhankelijk van elkaar kunnen draaien, hierdoor is dit maaidek minder gevoelig voor het raken van obstakels. De vangbak laat zich eenvoudig legen vanaf de zitting door een hendel op de vangbak over te halen. Deze opvangmachine kan door de als accessoire leverbare mulchplug te plaatsen in de uitwerkoker ook mulchen, mulchen houdt in dat het gemaaide gras verhakseld wordt zodat het terugvalt tussen het gazon, hierdoor bemest u uw gazon terwijl u maait en u bespaard tijd en afval omdat u geen volle grasopvangbakken hoeft te legen.

Specificaties:
-Brandstof benzine E5
-Vangbak 220L
-Accu onderhoudsvrij 12V / 14Ah
-Drukgesmeerde motor met oliefilter
-Startmotor
-Mes inschakeling met hendel op het dashboard
-2 messen onafhankelijk
-Banden voor: 15×6-6
-Banden achter: 18×8.5-8
-Zware gietijzeren vooras
-Vangbak volmelder
-Verstelbare zitting
-Verlichting
-Gewicht 200kg

Extra informatie

EAN-code

7392930966741

Merk

Husqvarna

Motor fabrikant

Husqvarna

Naam motor

OHV

Cilinderinhoud

452 cm³ / 15.0 pk

Brandstofcapaciteit

5,7 Ltr.

Wielaandrijving

Traploos hydrostatisch, voetbediend

Snelheid, min-max

38 – 102 mm

Maai methode

Cirkelmaaier

Maaibreedte

97 cm

Maaihoogte

6 standen

Maaihoogte, min-max

38 – 102 mm

Wellicht ook interessant
Accessoires voor Husqvarna TC 138