Hoofdmenu

Husqvarna TS 142L

Artikelnummer: 960410453 Categorieën: , ,

 3.499,01

Husqvarna TS 142L zij uitworp zitmaaier

Beschrijving

Eenvoudige wendbare zij uitworp zitmaaier.

De hydrostatische transmissie laat zich bedienen door een handbediende hendel, dit maakt het zeer eenvoudig de machine vloeiend te laten versnellen, vertragen en te stoppen in beide rij-richtingen.

Alle bedieningselementen zitten makkelijk bereikbaar op het dashboard en aan de rechter- en linkerzijde van de bestuurders positie. Het maaidek laat zich eenvoudig zakken met de hendel aan linkerzijde van de bestuurderspositie tegelijkertijd kan hiermee de maaihoogte ingesteld worden. Op het dashboard kan met een knop de messen worden ingeschakeld evenals het starten en stoppen van de machine en het selecteren van het juiste motortoerental. Onder de motorkap bevind zich de brandstoftank die zich dankzij de grote vulopening makkelijk laat vullen. Het “Step Through” chassis, vlakke vloer tussen stuurconsole en zitting, zorgt voor een makkelijke op- en afstap van de machine.

Het maaidek heeft 2 messen die het gras probleemloos via de uitwerptrechter rechts naar buiten uitwerpt, het maaidek is gepoedercoat. De messen zijn diagonaal geplaatst zodat ze onafhankelijk van elkaar kunnen draaien, hierdoor is dit maaidek minder gevoelig voor het raken van obstakels. Deze machine kan door de als accessoire leverbare mulchplug te plaatsen in de uitwerptrechter ook mulchen, mulchen houdt in dat het gemaaide gras verhakseld wordt zodat het terugvalt tussen het gazon, hierdoor bemest u uw gazon terwijl u maait en heeft u geen afval.

Specificaties:
-Brandstof benzine E5
-Accu onderhoudsvrij 12V / 28Ah
-Drukgesmeerde motor met oliefilter
-Startmotor
-Mes inschakeling handmatig met hendel
-2 messen onafhankelijk
-Banden voor: 15×6-6
-Banden achter: 18×9.50-8
-Verstelbare zitting
-Verlichting
-Gewicht 182kg

Extra informatie

EAN-code

7392930966703

Merk

Husqvarna

Motor fabrikant

Husqvarna

Naam motor

OHV

Cilinderinhoud

452 cm³ / 15.0 pk

Brandstofcapaciteit

5,7 Ltr.

Wielaandrijving

Traploos hydrostatisch, handbediend

Snelheid, min-max

38 – 102 mm

Maai methode

Cirkelmaaier

Maaibreedte

107 cm

Maaihoogte

6 standen

Maaihoogte, min-max

38 – 102 mm

Wellicht ook interessant
Accessoires voor Husqvarna TS 142L