Hoofdmenu

Husqvarna P 525DX Cabine

Artikelnummer: 967985401 Categorieën: , ,

 38.999,00

Husqvarna Rider P 525DX professionele diesel frontmaaier met cabine

Beschrijving

Professionele uitvoering, zeer groot chassis (LxBxH 207x115x131cm zonder maaidek), uitgevoerd met cabine, dankzij de knikbesturing met pendelas en super zware traploze hydrostatische transmissie valt deze machine zeer goed te manoeuvreren tevens zitten alle hendels en knoppen bijeen onder handbereik. Deze machine is zeer robuust gebouwd voor zeer intensief gebruik.

Cabine met veel glas voor goed zicht, trillingsgedempt.

Met een zeer stille en krachtige 3 cilinder Kubota diesel motor!

Bijzonder wendbare super professionele diesel zitmaaier met extra groot chassis, dankzij knikbesturing, het aan de voorzijde gemonteerde maaidek en de traploze hydrostatische transmissie valt deze machine zeer goed te manoeuvreren tevens zitten alle hendels bijeen onder handbereik. Deze machine is zeer robuust gebouwd voor zeer intensief gebruik.

Speciaal gebouwde machine met centrale hydraulische unit en 2 zware afzonderlijke hydrostatische assen voor en achter, volledige hydraulische besturing zonder tussenkomst van stuurkabels, kettingen etc. Het maaidek wordt zeer onderhoudsvrij door een cardan aangedreven.

De knikbestuurde achteras zorgt ervoor dat de machine zeer wendbaar is met een ongemaaide cirkel van +/- 58cm waardoor u zo min mogelijk hoeft te manoeuvreren. De volledig hydraulische besturing laat deze machine zeer licht sturen.

De hydrostatische transmissie laat zich bedienen door 2 voetpedalen die rechts naast elkaar geplaatst zijn, het binnenste pedaal is voor voorwaarts rijden en het buitenste pedaal is voor achterwaarts rijden. Dit maakt het zeer eenvoudig de machine vloeiend te laten versnellen, vertragen en te stoppen in beide rij-richtingen zonder de voet te hoeven verplaatsen of een koppelingspedaal te hoeven gebruiken.

Door de 4-wiel aandrijving gaat deze Rider door waar andere machines stoppen, door de enorme hoge tractie is deze machine uiterst geschikt voor gladde ondergronden en hellingen.

Alle bedieningselementen zitten makkelijk bereikbaar aan de rechterzijde van de bestuurders positie. Het maaidek laat zich eenvoudig zakken door de hydraulisch bedienbare lifthendel te laten zakken, de messen laten zich in schakelen door een knop op de console, het starten en stoppen van de machine en het selecteren van het juiste motortoerental.
Aan de linkerzijde van de bestuurders positie bevind zich een grote transparante brandstoftank met maar liefst 25 liter inhoud zodat u niet vaak hoeft te tanken en dankzij de grote vulopening is tanken ook zeer makkelijk.

Aan de voorzijde van deze machine zit een snelkoppeling waardoor het wisselen van diverse werktuigen zeer eenvoudig is en deze machine multifunctioneel het hele jaar rond inzetbaar is.

Het Combi-mulch maaidek is een mulching maaidek die het gemaaide gras verhakseld zodat het terugvalt tussen het gazon, hierdoor bemest u uw gazon terwijl u maait en u bespaard tijd en afval omdat u geen volle grasopvangbakken hoeft te legen. Het maaidek is super eenvoudig open te klappen zodat de onderkant goed valt te reinigen, ook kan dit maaidek ingezet worden als achterlosser door de Combi-plaat eenvoudig te verwijderen.
Het maaidek heeft 3 messen die in een v-vorm geplaatst zijn met het middelste mes voor de buitenste messen, deze messen draaien onafhankelijk van elkaar waardoor er veel minder kans is op schade na het raken van obstakels met draaiende messen. Het bijkomende voordeel van het systeem met 3 messen ten opzichte van een maaidek met 2 grotere messen is dat het systeem met 3 messen veel minder vermogen vraagt van de motor.
Doordat het maaidek aan de voorzijde gemonteerd zit wordt het gras niet plat gereden alvorens het gemaaid wordt tevens nemen hulpveren het gewicht van de steunwielen van het maaidek weg zodat deze zo min mogelijk spoorvorming geven.

Met een zeer stille, efficiënte, krachtige en ontzettend betrouwbare 3 cilinder watergekoelde Kubota dieselmotor.

De hoge kwaliteit en goede servicebaarheid zorgen ervoor dat de onderhoudskosten tot een minimum beperkt blijven en u jaren lang plezier heeft van deze Husqvarna Rider! En mocht u deze machine tijdig willen inruilen tegen een nieuwe zijn de inruilwaardes ook nog eens zeer gunstig.

Dit is een basis machine, deze wordt niet standaard met maaidek uitgevoerd, er kan gekozen worden tussen onderstaande maaidekken.

Specificaties:
-Brandstof diesel
-4-wiel aandrijving
-Oliekoeler voor hydraulisch systeem
-Hydraulische besturing
-Hydraulische werktuiglift
-Accu onderhoudsvrij 12V / 62Ah
-Draaiurenteller
-Drukgesmeerde motor met oliefilter
-Startmotor
-Snelkoppeling aan de voorzijde
-Cardan aandrijving
-3 messen
-Zitpositie instelbaar
-Luxe hoge stoel
-Ledwerklampen en wegverlichting
-Gewicht zonder maaidek: 921 kg
-Banden voor & achter: 20×10.00-10

Extra informatie

EAN-code

7392930295346

Merk

Husqvarna

Motor fabrikant

Kubota Diesel

Aandrijving

Cardan

Naam motor

D1105 3 cyl, watergekoeld

Cilinderinhoud

1123 cm³ / 25 pk

Brandstofcapaciteit

25 Ltr.

Wielaandrijving

Traploos hydrostatisch 4 wiel aangedreven

Snelheid, min-max

30 – 112 mm

Maai methode

Mulch-Cirkelmaaier

Maaibreedte

132 / 155 cm

Maaihoogte

7 standen

Maaihoogte, min-max

30 – 112 mm

Wellicht ook interessant
Accessoires voor Husqvarna P 525DX Cabine